A paradicsomos lencseleves elkészítéséhez egy fazékban olajat hevítünk, majd beletesszük az apró kockára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát, és 1-2 percig pároljuk.
Hozzáöntjük a megtisztított és felkarikázott sárgarépát, összekeverjük, pár percig dinszteljük, majd felöntjük az alaplével. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel, és hozzáadjuk a darabolt paradicsomkonzervet, és pár percig kavargatva forraljuk.
Hozzáadjuk a leszűrt, lecsepegtetett lencsekonzervet, majd a bébispenótot is, összeforraljuk, majd tálaljuk.
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGY KÉSZÜL A PARADICSOMOS LENCSELEVES
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.