Hogyan lesz a tócsniból gyerekbarát fogás? A tócsni (más néven lapcsánka, lepcsánka, cicege vagy krumpliprósza) egy reszelt burgonyából készült, serpenyőben vagy sütőben sütött étel, amely Magyarországon és Közép-Európában is népszerű. Hagyományosan liszttel, tojással és fokhagymával készül, majd bő olajban sütik ki, ezért sokan tartják nehezebb, zsírosabb fogásnak. Azonban (ezt is) lehet úgy készíteni, hogy a kicsik is szeressék – most egy ilyen receptet hoztunk.
A tócsnit elkészítheted egészségbarát módon is: próbáld ki, hogy nem bő olajban, hanem sütőben sütöd – a végeredmény sokkal könnyebb lesz. A sima lisztet lecserélheted zabpehelyre vagy zablisztre, a burgonyát pedig felturbózhatod cukkinivel, édesburgonyával vagy sárgarépával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.