Nincs is jobb egy puha, illatos fánknál, ami már az első harapásnál az édes boldogság érzését hozza el. Az amerikai fánk – vagy ahogyan a világ számos pontján ismerik, a donut – mára igazi kultikus édességgé vált. A színes cukormázak, a csillogó szórócukrok és a végtelen ízkombinációk nemcsak látványosak, hanem ellenállhatatlanok is. De mitől más ez a fánk, mint a hagyományos, olajban sült változat? És hogyan készíthetjük el otthon úgy, hogy az eredeti ízélményt kapjuk? Minden fontos és érdekes információt megtudhatsz az amerikai fánkról korábbi cikkünkben, itt pedig jöjjön egy szuper recept!
A tésztához:
A mázhoz:
A díszítéshez:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.