Az egyedényes carbonara spegetti elkészítéséhez a metéltet vagy spagettit egy nagy edénybe tesszük. Egymás után hozzáadjuk a csíkokra vágott szalonnát, a vékonyan felkarikázott hagymát, a finomra vágott snidlinget, 4 ek parmezánt, a sót és az olajat, majd megborsozzuk, és felöntjük 7,5 dl vízzel.
Közepes tűzön felforraljuk, és folyamatosan kevergetve főzzük kb. 15 percig – félidőben hozzáütve a tojásokat –, vagyis, amíg az edény alján kb. 2 cm magas lé marad. Ekkor hozzáadjuk a maradék reszelt sajtot, és a lekapcsolt tűzhelyen, lefedve állni hagyjuk 5 percig.
Végül átkeverjük, és parmezánnal megszórva, zöldfűszerrel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.