A vöröshagymát meghámozzuk, és finomra aprítjuk. A húst megtisztítjuk, szárazra töröljük, majd felkockázzuk. Egy kuktafazékban felforrósítjuk az olajat, és megfonnyasztjuk rajta a hagymát. Hozzáadjuk a húst, és néhányszor megkeverve nagy lángon körbepirítjuk. Ezután levesszük a tűzről, meghintjük a pirospaprikával, és elkeverjük. Visszatesszük a tűzre, hozzáöntünk 100 ml vizet, megsózzuk, felforraljuk, majd mérsékeljük a hőt. Lezárjuk a kuktát, és a húst majdnem teljesen puhára főzzük.
Közben a sárgarépát meghámozzuk, és felkarikázzuk. A paprikákat megmossuk, kimagozzuk, a húsukat falatnyi darabokra vágjuk. A zöldségeket a húshoz adjuk. Újra megsózzuk, majd az egészet puhára főzzük. Főtt burgonya vagy párolt rizs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.