Gábor, a házi pék kezdetben értetlenül állt az új őrület előtt, miszerint mindenki dubai csokit szeretne kóstolni, de természetesen ő is beadta a derekát, és a család hölgy tagjainak a kérésére elkészítette ezt a népszerű édességet. Most pedig, a farsangra való tekintettel gondolt egy nagyot, és dubai csokis fánkot sütött.
Gábor elárulta, hogy a dubai csokis fánk még a csokinál is sokkal jobb. Az alap megmaradt, de a töltelék lazább, krémesebb, és kevésbé tömény, mint a csoki esetében.
„A Dubai Csoki sikerének örömére elhoztam nektek a trendet a szakmámhoz közelálló formában is, hiszen a legújabb receptemben dubai csokis fánkok elkészítését mutatom be. A tölteléken ez esetben lágyítottam, hogy jobban passzoljon a fánk tésztájához, így egy nagyon kellemes eredményt kaptam, mondhatni életem egyik legfinomabb fánkját – írta Gábor a közösségi oldalán.
Ahogyan azt mi is megírtuk, a dubai csoki a közösségi médiából robbant be a köztudatba, az év végére pedig a karácsonyi desszertek ízvilágát is meghatározó alapanyaggá vált. Kétségtelen, hogy hatalmas utat járt be, azt például azonban már kevesen tudják, honnan jött a különleges finomság ötlete, hol készül az eredeti csokoládé, mi a pontos recept, vagy hogy hol kaphatók a hozzávalók és a fogyasztásra kész csokoládé. Itt minden kérdésre megadjuk a választ!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.