A csontot feldaraboljuk, és egy nagyobb fazékban, annyi hideg vízben feltesszük főni, amennyi éppen ellepi.
Beletesszük a megtiszított répákat egészben, a zellert, a vöröshagymát, a fokhagymát, a paradicsomot, a paprikát, a sót, a borsszemeket, a babérlevelet, a gyömbért és végül a friss petrezselymet.
Ha minden benne van, alacsony hőfokon elkezdjük főzni a levest. 2-3 órán át főzzük, addig, míg villával megszúrva a zöldségeket és a húst nem érezzük omlósan puhának.
Ha megpuhult a hús és a zöldség is, leszűrjük a levest.
A tálaláshoz lefejjük a főtt húst a csontról, majd levestésztát főzünk a csomagoláson található utasítás szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.