A túrófánk elkészítéséhez először a túrót villával összetörjük, hozzáadjuk a lisztet, a sót és a szódabikarbónát. A tojások sárgáját habosra keverjük a cukor felével. A fehérjéből kemény habot verünk a megmaradt cukorral.
A lisztes túróhoz hozzáadjuk a cukros tojássárgájákat, majd óvatos mozdulatokkal hozzá forgatjuk a fehérjehabot is.
Lisztezett deszkán 1,5 cm vastagságúra nyújtjuk a tésztát, majd kiszaggatjuk a fánkokat.
Felforrósított olajban aranyszínűre sütjük. Lekvárral vagy cukrozott tejföllel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.