A vaníliás túrófánk tésztájához a tejet meglangyosítjuk. Belemorzsoljuk az élesztőt, és feloldjuk benne. A lisztet, a cukrot, a vaníliás cukrot, 1 csipet sót, a tojásokat, a túrót és a puha vajat egy tálba tesszük. Hozzáöntjük az élesztős tejet, majd robotgép gyúrópálcájával az egészet összedolgozzuk.
Meleg helyen 30 percig kelesztjük a tésztát. Ismételten átgyúrjuk, majd a masszából 35 darab gombóckát formázunk.További 15 percig kelesztjük mindet.
A fánkokat bő, forró olajban, kis adagokban aranyszínűre sütjük. Szűrőlapáttal kiemeljük a kisült fánkokat, és papírtörlőre tesszük. Végül porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.