A karamellás-vaníliás pohárkrém elkészítéséhez a pudingport simára keverjük egy kevés tejjel, majd hozzákeverjük a többi tejet is. A tejkaramellából néhány szemet félreteszünk, a többit apróra vágjuk.
A félretett karamellát egy kis lábasban megolvasztjuk 2-3 ek tejszínben. A többi tejszínt lágy habbá verjük a porcukorral. A banánt meghámozzuk, felkarikázzuk, meglocsoljuk a citromlével.
Az aprított karamella harmadát 4 pohárba osztjuk, és rárétegezzük a pudingot. Rákanalazzuk a tejszínhab harmadát, majd a maradék aprított karamellát.
Végül ráhalmozzuk a maradék tejszínhabot, és elrendezzük rajta a banánkarikákat. Végül az egészet meglocsoljuk a tejszínes karamellöntettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.