A háztartási keksz 1/3 részét egy 20 x 20 centis, alufóliával bélelt tepsibe fektetjük. A sűrített tejet lábosba tesszük, és kissé megkaramellizáljuk. A kekszrétegre simítjuk, majd befedjük egy réteg háztartási keksszel.
Az aranykrémhez a tejet közepes lángon megmelegítjük, majd egy keveset összekeverünk a cukorral, a tojások sárgájával, a keményítővel, a liszttel és az aromával.
A fehér csokoládét vízgőz fölött megolvasszuk, majd hagyjuk kihűlni. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A megmaradt tejet forráspontig hevítjük, majd hozzáöntjük a tojásos-keményítős-tejes keveréket, és besűrítjük a krémet. Hozzáadjuk hozzá a felkockázott, hideg a vajat, a felolvasztott fehér csokit, végül – még forrón – óvatos mozdulatokkal beleforgatjuk a tojásfehérjét is. Az így kapott pudingalapot azonnal elterítjük a kekszrétegen, majd ismét befedjük egy sor keksszel. Végül a hűtőbe tesszük.
0,5 dl tejszínt felforralunk, és ráöntjük a felaprított étcsokoládéra. Fél percig állni hagyjuk, majd simára keverjük, és hagyjuk teljesen kihűlni. A megmaradt tejszínt kemény habbá verjük a porcukorral, és bevonjuk vele a pudingos réteget. Végül ráreszeljük a tejszínes étcsokoládét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.