A tésztához a tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd tovább keverjük a kanalanként hozzáadott vízzel. A lisztet a sütőporral elkeverjük, és könnyedén hozzáadjuk. Egy nagyméretű tepsit sütőpapírral kibélelünk, a tészta háromnegyedét beleöntjük és elsimítjuk.
A maradék negyedhez hozzákeverjük a kakaóport és foltokban rárakjuk a sárga tésztára. 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
A karamellöntethez a cukrot egy lábasban karamellizáljuk, majd felöntjük habtejszínnel. Addig keverjük, míg elolvad benne a karamell, majd hozzákeverjük a vajat is. Lehűtjük, majd a kihűlt piskótára kenjük.
A krémhez a pudingporokat a cukorral és a tejjel simára keverjük, felfőzzük, majd lehűtjük. Ezután összekeverjük a felhabosított vajjal. A krémet rákenjük a karamellrétegre, majd erre rétegezzük a keményre vert habtejszínt. Néhány órán át a hűtőben pihentetjük, majd megszórjuk csokiforgáccsal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.