A sütőt előmelegítjük 110 fokra. A sütéshez használt muffinformákat felfordítjuk, külső oldalukat beolajozzuk a kókuszolajjal, majd félretesszük. Robotgépben leturmixoljuk a banánt, zabot, vaníliát, sót, majd addig gyúrjuk, amíg egy kisebb ladbává nem áll össze.
A tésztát 6-8 kisebb labdává osztjuk szét, és a formákra nyomjuk őket. 15-25 percig sütjük, a tészta vastagságától függően. Hagyjuk őket kihűlni, majd óvatosan levesszük a tésztákat a formákról (ha szükséges, egy kés segítségével).
A karamellöntethez összekeverjük a hozzávalókat, majd simára pépesítjük. Az extra krémesség kedvéért a kókusztejet is hozzáadjuk.
Turmixgépben összekeverjük és pépesítjük a vörös áfonyát, a banánt, a rizsszirupot, a kókusztejet és a vaníliaport. Ízlés szerint édesítjük még, ha szükséges.
Végül megtöltjük a zabkosárkákat a fagylalttal, a tetejére öntjük a karamellöntetet, és vörös áfonyával diszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.