Ha már profi vagy a palacsinta sütésben, akkor a következő három tippet mindenképpen fogadd még meg. Bármelyiket is választod, tuti jó szolgálatot fog tenni, hiszen így sokkal finomabb lesz a végeredmény, arról nem beszélve, hogy a tésztája sem fog lépten-nyomon elszakadni. Válaszd ki a neked legmegfelelőbbet és kombináld úgy, ahogyan neked tetszik - írja a Ripost.
Fontos! Mielőtt nekilátsz kisütni a palacsintát, a kész tésztát legalább 30 percig pihentesd a hűtőben!
A Ripost rafinált vaníliás palacsintájának a receptjét itt találod, de ha kíváncsi vagy a legjobb Mindmegette receptekre, akkor itt keresgélj.
A mákos gubához szikkadt kiflire, tejre, vaníliás cukorra és darált mákra van szükség, és tovább fokozhatjuk az élvezeteket, ha a kész desszertet lelocsoljuk vaníliasodóval is. A mákos guba ízvilágát idézi a desszert palacsintás verziója, amihez kiflire ugyan nem, de egész mákra szükségünk lesz! Íme a recept, ami valóban pofonegyszerű, ami pedig a végén kisül belőle, nos, az a mennyekbe repít. Íme a mákosguba-palacsinta zseniális receptje videón is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.