A nyári mustáros csirkenyárshoz először elkészítjük a pácot. Ehhez a mustárt elkeverjük az olívaolajjal, megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a kurkumát, a préselt fokhagymát, a citrom héját és levét, az aprított rozmaringot.
A csirkemellet felkockázzuk és beleforgatjuk a pácba. (Érdemes kesztyűt húzni, mert a kurkuma megfogja a kezünket.) Hurkapálcikára húzzuk a csirkekockákat, és 12 perc alatt megforgatva kevés olívaolajon serpenyőben készre sütjük.
A tzatzikihez a kígyóuborkát nagylyukú reszelőn lereszelhjük és kinyomkodjuk a nedvességet belőle, majd üvegedénybe tesszük. Rákanalazzuk a görög joghurtot, hozzáadjuk a préselt fokhagymát, megsózzuk, átkeverjük és hűtőben lehűtjük.
A csirkenyársat salátalevélen, a tzatzikivel és párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.