A burgonyát megmossuk, a hagymát meghámozzuk. Mindet lábasba tesszük annyi vízzel, amennyi ellepi, megsózzuk, majd felforraljuk, és kb. 10 percig főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük, majd felkarikázzuk a zöldségeket és a megmosott, szárazra törölt krinolint.
Az előkészített alapanyagokat nyársakra húzzuk. Mindet tepsibe tesszük, átkenjük az olajjal, meghintjük egy kevés sóval és egy nagy csipet morzsolt kakukkfűvel, majd 180 fokon kb. 30 percig sütjük. Közben néhányszor megforgatjuk a nyársakat. Finomra vágott újhagymával megszórva kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.