A húst megmossuk, szárazra töröljük, és falatnyi darabokra vágjuk. A cukkinit megmossuk és felkarikázzuk. A hagymát meghámozzuk, és kisebb darabokra vágjuk. A paprikát megmossuk, kierezzük és kimagozzuk, majd ezt is feldaraboljuk.
Az előkészített alapanyagokat nyársakra húzzuk. Összekeverjük az olívaolajat, a megmosott citrom lereszelt héját és kifacsart levét. A nyársakat tálba tesszük, majd meglocsoljuk a citromos páccal. Ezután hűtőbe tesszük egy éjszakára.
Másnap sózzuk és borsozzuk a nyársakat, mindet aranyszínűre sütjük forró grillrácson vagy felforrósított grillserpenyőben. Közben locsolgatjuk a citromos páccal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.