A húst leöblítjük, papírtörlővel leitatjuk, majd sóval és borssal meghintjük. A zsályát leöblítjük, nagyobb szeletekre vágjuk.
A joghurtot összekeverjük a tört fokhagymával, hozzáadjuk az olívaolajat, a szeletelt zsályát és megsózzuk. A hússzeleteket vékonyan bekenjük a joghurtos páccal, majd a hűtőbe tesszük legalább 1 órára.
A sonkára fektetjük a hússzeletet, a hosszabbik oldaláról kezdve feltekerjük, és három egyforma darabra vágjuk.
A húsokat nyársra tűzzük, olajjal megkenjük, majd forró grillen 8-10 percig sütjük. Salátát, tzatzikit vagy grillen sütött burgonyát kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.