A tepsis rakott kel elkészítéséhez a rizst a szokásos módon, kétszeres mennyiségű, sós vízben megfőzzük. A kelkáposztát leveleire szedjük, és a leveleket sós, ételízestős vízben 5 percig főzzük.
A vöröshagymát egy kevés olajon megdinszteljük, rátesszük a darált húst, ízesítjük sóval, borssal, áttört fokhagymával. Ezután 20-25 perc alatt készre pároljuk, majd összekeverjük a rizzsel.
Egy tepsit kikenünk olajjal, kibéleljük az előfőzött kelkáposztalevelek 3/4-ével. Ráhalmozzuk a rizses húst, és befedjük a maradék káposztalevéllel. Vastagon megkenjük tejföllel, és 180 fokon 60 perc alatt készre sütjük. Amikor már majdnem kész, rátesszük a reszelt sajtot, és további 10 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.