A rizst 1 evőkanál olajon fehéredésig pirítjuk, majd másfélszeres mennyiségű sós vízben fedő alatt puhára főzzük.
A kelkáposztát felcsíkozzuk és 1 liter forrásban lévő levesalapban 3-4 percig blansírozzuk, majd leszűrjük.
A pulykahúst nagyobb falatnyi kockákra vágjuk, majd zúzott fokhagymával egy kevés olajon fehéredésig pirítjuk, és megsózzuk, megborsozzuk.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Egy hőálló edénybe rétegezzük a puhára főtt rizst, a kelkáposztát és a fokhagymás pulykahúst, úgy, hogy közé kanalazunk tejfölt. Forró sütőben kb. 15-20 percig sütjük, amíg teteje megpirul. Friss kaporral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.