A zabpelyhes túrós palacsinta elkészítéséhez a tojást felverjük egy csipet sóval. Hozzáadjuk a zabpelyhet, a zablisztet és az édesítőt, majd folyamatos kevergetés mellett hozzátöltjük a vizet is, és csomómentesre keverjük. 10 percig állni hagyjuk.
Serpenyőt vagy palacsintasütőt felforrósítunk, megkenjük olajjal, majd egy fél merőkanál palacsintatésztát egyenletesen eloszlatunk benne. A palacsinta mindkét oldalát 2-3 perc alatt megsütjük. Figyeljünk rá, hogy óvatosan fordítsuk meg. Megsütjük ugyanígy az összes palacsintát.
A töltelékhez a túrót elkeverjük a joghurttal és a nádcukorral, majd vékonyan megkenjük vele a palacsintákat. Feltekerve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.