Meghámozzuk a burgonyát, a vöröshagymát és a fokhagymát. Utóbbi kettőt finomra aprítjuk, míg a krumplit kisebb kockákra vágjuk.
Ha ezekkel elkészültünk, a karfiolt alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, majd kicsi rózsákra szedjük.
Az olajon megfonnyasztjuk a kétféle hagymát egy nagyobb lábasban, azután a karfiolt meg a burgonyát is hozzáadjuk, és picit megpirítjuk az egészet.
Miután a kakukkfű leveleit is belecsipkedtük a fazékba, felöntjük az alaplével. Sózzuk, borsozzuk, felforraljuk, majd közepes lángon addig főzzük, míg a zöldségek meg nem puhulnak.
Végül pürésítjük a leveset egy botmixerrel, azután pirított kenyérkockákkal, petrezselyemlevelekkel és egy kevés durvára tört borssal a tetején tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.