A citromos álom elkészítéséhez a habtejszínt kemény habbá verjük. Ha géppel verjük, akkor ne a gyors fokozaton.
Egy másik tálban összekeverjük a tejfölt, a citrom héját és levét, valamint a porcukrot, és az így kapott krémet összeforgatjuk a kemény habbá vert tejszínnel.
Egy csatos tortaformába rétegezzük a citromos habot és a babapiskótát, de fontos, hogy az aljára és a tetejére krém kerüljön!
A kész süteményt 3-4 órára hűtőbe tesszük, majd levesszük róla a karimát, és a tetejét friss gyümölcsökkel díszíthetve tálaljuk.
Videó! Itt megnézheted, hogyan készül a citromos álom süti!
Megjegyzés
Nagyon gyors, egyszerű és egy meleg nyári napon szívesen fogyaszthatjuk! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.