Tálba szitáljuk a lisztet, elkeverjük benne a sót és a sütőport. Elmorzsoljuk benne a mararint, belekeverjük a tojásokat, a porcukrot, a reszelt citromhéjat és a citromlevet, majd annyi tejfölt adunk hozzá, hogy könnyen sodorható, rugalmas tésztát kapjunk.
A tésztából 4 cipót formálunk, egyenként tepsi méretre sodorjuk, és sütőpapírral bélelt sütőlapra tesszük. 180 fokra előmelegített sütőben egyenként megsütjük a lapokat kb. 8-10 perc alatt.
A krémhez a lisztet a cukorral és a tejjel csomómentesre keverjük, felfőzzük sűrű péppé, majd kihűtjük. A margarint kihabosítjuk, majd a kihűlt péppel jól kikeverjük. A citrom levével és héjával ízesítjük, azzal is jó habosra keverjük.
A sütemény összeállítása: az alsó lapra kenjük a citromos krém felét, rátesszük a 2. lapot, megkenjük baracklekvárral, rátesszük a 3. lapot, amelyet megkenünk a citromos krém másik felével. Végül befedjük a 4. lappal, és hűtőbe tesszük a süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.