A tésztához a lisztet a sütőporral és a kakaóporral összekeverjük. A tojássárgáját a porcukorral kikeverjük, és hozzáadjuk az olajat. A tojásfehérjét felverjük. A cukros tojássárgájákhoz először a felvert fehérjét keverjük hozzá laza mozdulatokkal, kanalanként, majd a sütőporos lisztet. Viszonylag folyékony tésztát kapunk. 180 fokon kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.
A túrókrémhez a margarint és a porcukrot habosra keverjük, hozzáadjuk a túrót, a reszelt citromhéjat és a mazsolát. Lehet egész homogénné keverni, én szeretem, ha kicsit rusztikusabb, darabosabb. A krémhez a pudingot sűrűre főzzük a Fantával és a cukorral.
A piskótára rákenjük a túrókrémet, arra pedig a még langyos pudingot. Pár órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.