A cukrot annyi feketekávéval főzzük fel, amennyit felvesz.
Adjuk hozzá a 70%-os étcsokoládét, a mogyorót (esetleg dióval vegyesen) darálva (esetleg előtte száraz serpenyőben megpörkölve), és pár perc alatt összefőzzük.
Levesszük a tűzről és hozzákeverjük a kockákra vágott vajat, majd még langyosan, vékonyan megkenjük vele az ostyalapokat úgy, hogy a rétegek között egyforma mennyiségű krém legyen, és a rétegezés ostyával végződjön
A kész süteményra valami nehezéket tezsünk, és 24 óra múlva, egy éles késsel felszeleteljük, és tálaljuk.
Megjegyzés
Málna és eper fagyasztott gyümölcsvelővel üdítő nyári édesség
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.