A klasszikus gyümölcsrizs elkészítéséhez a rizst átválogatjuk, megmossuk, és a forrásban lévő vízbe dobjuk. Néha megkeverjük, és addig főzzük, amíg a vizet fel nem szívja.
Hozzáöntjük a tejet, beletesszük a csipet sót és a vajat. Beleszórunk 2 csomag vaníliás cukrot és 3 evőkanál kristálycukrot.
Lefedve 3-4 percig forraljuk, majd lekapcsoljuk tűzhelyet, és fedő alatt, a gőzben hagyjuk tejesen megpuhulni.
A tejszínt 2 csomag vaníliás cukorral habbá verjük - ha szükséges, habfixálóval segíthetünk javítani az állagán -, majd a kihűlt tejberizsbe keverjük.
Tálkákba rétegezzük: egy réteg tejszínes rizs, egy réteg gyümölcs sorrendben, majd tálalás előtt lehűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.