A rizskoch-hoz a rizst 1-2 dl vízben megpároljuk. Amikor elkezd duzzadni, hozzáadjuk a tejet és a sót, és tejberizst főzünk belőle, majd hagyjuk kihűlni. (Nem baj, ha nem főtt teljesen puhára a rizs, mert pihentetés közben felszívja a tejet és megpuhul).
A tojássárgáját habosra keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral és a lereszelt citromhéjjal, majd a langyos tejberizshez adjuk. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a masszához keverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a rizst, és 160 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük. Sűrű szörppel leöntve vagy kakaóporral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.