A rizst megmossuk, majd felöntjük fél liter hideg vízzel, megsózzuk, és lefedve - néha megkeverve - addig főzzük, míg a vízet mind magába szívja. Ekkor hozzáöntjük a hideg tejet, felforraljuk, és nagyon kis lángon, lefedve, néha megkeverve készre főzzük a rizst. Állni hagyjuk, hogy kicsit hűljön, közben az esetleg maradt folyadékot magába szívja.
A vajat és a tojássárgákat habosra keverjük a cukorral, majd belereszeljük a citromhéjat. A tojásfehérjéket habbá verjük. A vajas keveréket a rizshez forgatjuk, majd óvatosan a tojásfehérjehabot is hozzákeverjük.
Kivajazott és zsemlemorzsával megszórt tepsibe simítjuk, és közepes lángon addig sütjük, míg a teteje pirulni kezd. Lekvárral kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.