A finomra vágott hagymát egy kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk az átöblített rizst, és üvegesre pirítjuk. Ezután felöntjük 3-4 dl vízzel, hozzáadjuk a leveskockát, és puhára főzzük.
A cukkinit nagy lyukú reszelőn lereszeljük, enyhén megsózzuk, majd 15 percig állni hagyjuk. Ha a rizs megpuhult, langyosra hűtjük, aztán hozzákeverjük a levétől kinyomkodott cukkinit.
A tojásokat felhabosítjuk, hozzákeverjük az elmorzsolt fetát, a reszelt sajtot, egy kevés felaprított petrezselymet, majd ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, és összekeverjük a cukkinis rizzsel.
A keveréket egy kivajazott hőálló tálba simítjuk (kb. 25x16 cm), és 180 fokon szép pirosra sütjük nagyjából 40 perc alatt. A langyosra hűlt felfújtat kockákra vágva, egy kevés feta sajttal és petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.