A rizst a 3 dl vízzel edénybe rakjuk, majd folyamatosan kevergetve főzzük, amíg felszívja az összes vizet. Ekkor hozzáöntjük a tejet, és puhára főzzük.
Hozzáadjuk a vaníliás cukrot, a cukor felét, és a citromhéjat, majd hagyjuk kihűlni.
Közben a tojássárgákat a maradék cukorral habosra keverjük, és a kihűlt rizshez kavarjuk. A fehérjéket kemény habbá verjük és szintén a rizshez keverjük.
Kivajazott tepsibe öntjük a masszát, majd 175 fokra előmelegített sütőben, kb. 35-40 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.