Az erdei gyümölcsös joghurttorta piskótájához a tojásfehérjét a sóval felverjük. A tojássárgáját felverjük a cukorral, hozzáadagoljuk a szódabikarbónával elkevert lisztet. Óvatos mozdulatokkal belekeverjük a felvert tojásfehérjét, majd a masszát kizsírozott, kilisztezett, 22 cm-es tortaformába öntjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 50 percig sütjük.
A hideg habtejszínt felverjük, és hűtőbe félretesszük. A gyümölcsöket egy szűrőbe tesszük, és hagyjuk kiolvadni. A joghurtot összekeverjük a porcukorral. A gyümölcsbe, miután kiolvadt és engedett egy kis levet is, beáztatjuk a zselatint (ha kevés, pótoljuk vízzel, hogy úgy 1 dl legyen).
Felmelegítjük a zselatint (nem szabad forrnia), hozzákeverjük a gyümölcsös joghurthoz, és ezt az egészet hozzáöntjük a tejszín kemény habjához, és lazán összeforgatjuk.
A kihűlt piskótát 3 lappá vágjuk, a krémmel betöltjük a piskótát, és körbekenjük a tortát is a krémmel. A tortát hűtőbe tesszük pár órára. A tetejét a szebben kiolvadt gyümölcsökkel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.