A piskóta elkészítéséhez kettéválasztjuk a tojásokat. A tojássárgáját és a fruktózt fehéredésig habosítjuk, közben a fehérjét kemény habbá verjük. A tojássárgáját egy kevés habbal fellazítjuk, majd óvatosan beleforgatjuk a többi habot, végül hozzáadjuk a mandulalisztet. A kész masszát vajjal kikent kapcsos tortaformába adagoljuk, és 170 fokra előmelegített sütőben nagyjából 25-30 perc alatt készre sütjük.
A habtejszínt kemény habbá verjük. Folyamatos keverés közben hozzáadagoljuk a zselatin fixet, majd a citrom levét, a narancs héját és a joghurtot. A kihűlt piskótát a tortaformában hagyjuk, rákanalazzuk a joghurtos krém felét, majd ízlés szerint kirakjuk gyümölccsel. A maradék krémet a gyümölcsökre terítjük, és tört mandulával vagy további gyümölcsökkel díszítsük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.