A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájához hozzáadjuk a barna cukrot, a vaníliás cukrot és az olvasztott vajat, a vizet, és fehéredésik keverjük, majd beleforgatjuk a kakaóport is és alaposan kikavarjuk.
A tojás fehérjét egy csipet sóval elkezdjük felverni, amikor felhabosodott, akkor apránként hozzáadjuk a cukrot, és kemény habbá verjük. A kikavart tojássárgájába beleöntjük a lisztet és összekeverjük, majd a tojásfehérje habból teszünk bele 2-3 kanállal és fellazítjuk a masszát. Végezetül a többi tojáshabot apránként adagoljuk, és laza, körkörös mozdulatokkal beleforgatjuk a masszába.
Egy kerek alakú sütőformát kikenünk olajjal, és formára vágott sütőpapírral kibéleljük, majd belesimítjuk a csokis masszát. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 15 -18 percre, tűpróbával győződünk meg róla, hogy biztosan átsült. Rácson hűlni hagyjuk.
Amíg hűl a torta, addig elkészítjük a krémet. A tejszínt felverjük kemény habbá, az erdei gyümölcsöt megszórjuk cukorral, és meglocsoljuk a balzsamecettel, állni hagyjuk, majd egy levesszűrőn, vagy szitán átnyomjuk, átpasszírozzuk. A zselatin lapokat 4 evőkanál vízben feloldjuk, úgy, hogy langyosra felmelegítjük és lehűtjük, majd a gyümölcsléhez keverjük. A tejszínhabhoz keverjük az erdei gyümölcs sűrű levét apránként, így szép rózsaszín lesz a tejszínünk. A krémet a kihűlt torta tetejére simítjuk, fehér tejszín rózsákkal, és dekorcukorral díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.