A tejet és a tejszínt egy lábasba öntjük, hozzáadjuk, a cukrot, a sót és a vaníliamagokat, majd forráspontig melegítjük. Azután hozzákeverjük a vízben megduzzasztott és folyósra melegített zselatint. Hagyjuk langyosra hűlni, majd az előkészített poharakat töltjük és hűtőbe tesszük dermedni.
A bogyós gyümölcsöt a cukorral, a citromlével és a vízzel összeforraljuk, majd besűrítjük a kevés vízzel elkevert keményítővel. Hagyjuk kicsit hűlni, és a dermedt panna cottára kanalazzuk. Találásig hűtőben tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.