A panna cottához a zselatint elkeverjük a vízzel és hagyjuk megduzzadni. A tejet a tejszínnel, a cukorral, a vaníliamagokkal és a vaníliahéjjal felforraljuk. A tűzről levéve kivesszük a vaníliarudat, hozzáadjuk a megduzzadt zselatint és addig kevergetjük, amíg az teljesen fel nem oldódik.
Amikor már a tejpuding langyosra hűlt, beleöntjük az előkészített poharakba és hűtőbe tesszük dermedni.
A bodzazseléhez a zselatint szintén megduzzasztjuk a vízben, majd a felmelegített bodzaszörphöz keverjük. A langyosra hűlt zselét a tejpudingra öntjük és hűtőben dermesztjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.