Egy lábasban – folyamatos kevergetés közben – a kókusztejet, a tejszínt, a cukrot és a vaníliakivonatot addig melegítjük, míg a cukor teljesen elolvad.
A lapzselatinokat kicsavarjuk, majd feloldjuk a forró kókusztejes tejszínben, és alaposan összekeverjük.
A poharakat 2/3-ig töltjük a tejes-tejszínes keverékkel, majd legalább 3 órára a hűtőbe tesszük.
A görögdinnyét apró kockákra vágjuk, a megdermedt panna cotta tetejére kanalazzuk, és megszórjuk kókuszreszelékkel.
Díszítjük egy kis szeletke görögdinnyével, és tálaljuk.
Nézd meg videón is, hogyan készül a kókuszos panna cotta görögdinnyével:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.