A tészta száraz alapanyagait összekeverjük, majd hozzáütjük a tojásokat, hozzáadjuk a meleg mézet és az olvasztott margarint. Alaposan összegyúrjuk, amíg mézes kalácshoz hasonló állagú tésztát kapunk.
A tésztát 4 egyenlő részre osztjuk. Mindet kinyújtjuk, majd egyesével egy közepes méretű, kiolajozott, kilisztezett tepsi tetejére simítjuk, és villával megszurkáljuk. 170 fokra előmelegített sütőben kb. 5-7 perc alatt egyesével megsütjük a lapokat (ügyelve a sütési időre, mert a mézes lap hamar odaéghet).
A krémhez kikeverjük a margarint és a porcukrot. Összefőzzük a lisztet, a tejet, a vaníliás cukrot és a narancs reszelt héját, és csomómentesre keverjük. A porcukros margarint apránként hozzáadagoljuk a narancsos krémhez, és kézi habverővel kidolgozzuk.
A kihűlt mézes lapra rákenjük a narancsos krém felét, majd még egy lapot helyezünk rá. Ennek a tetejét megkenjük baracklekvárral, és rátesszük a harmadik mézes lapot. Megkenjük a maradék narancsos krémmel, majd befedjük az utolsó mézes lappal.
Az étcsokoládét gőz felett felolvasztjuk, hozzákeverjük az olajat, majd bevonjuk vele a sütemény tetejét, és hagyjuk megdermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.