A burgonyát megtisztíjuk és felvágjuk, forrásban lévő sós vízbe tesszük, és 5 percig forraljuk. Leszűrjük, egy tepsibe olajat kanalazzunk és 220 fokra előmelegített sütőben ropogósra sütjük.
A csirkecombokat egy tepsibe tesszük, meglocsoljuk a citromlével, olajjal, majd 10 percig pirítjuk. A mézet, a ketchuput és a szójaszószt összekeverjük és leöntjük vele a húst és további 10 percig sütjük, majd átforgatjuk az egészet a mázban. Alufóliával letakarjuk és 30-40 percen át sütjük, míg megpuhul. Végül a fóliát levéve megpirítjuk. A szószt a csirkére kanalazzuk, a sült burgonyával és a salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.