A csíkos palacsinta elkészítéséhez a lisztet átszitáljuk, és egy nagy tálba tesszük, majd hozzáadjuk a tojást, a tejet, a szénsavas vizet, a sót és 1-2 ek olajat. A tésztát ezután habverővel csomómentesre keverjük.
A tészta negyedét egy tálba tesszük, hozzáadjuk a kakaóport, és alaposan összekeverjük. A barna tésztát ezután egy cumiba/flakonba töltjük.
A palacsintasütőt felforrósítjuk. Egy nagyon kevés olajat öntünk bele, majd egy adag tésztát szétterítünk benne. Ezután gyors mozdulatokkal csigaformát öntünk rá a kakaós tésztából. Megsütjük az alját, meg megfordítjuk és a tetejét is hagyjuk készre sülni.
Ugyanígy kisütjük a többi palacsintát is, majd mogyorókrémmel megtöltve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.