A csirkecombokat megtisztítjuk, szárazra töröljük, majd ízesítjük a sóval, és megszórjuk a fűszerkeverékkel. A ketchupot és a barbecue-szószt alaposan összekeverjük, és vastagon bekenjük vele a csirkecombokat. 1-2 órára a hűtőbe tesszük.
A krumplit megpuculjuk, hasábokra vágjuk. Egy tepsit kiolajozunk, belefeketetjük a krumplit, sóval, borssal és ételízesítővel fűszerezzük, madj alaposan összeforgatjuk. Hozzáadjuk a karikákra vágott vöröshagymát is, végül pedig a csirkecombokat is. Kevés olajjal meglocsoljuk, sütőpapírral lefedjük.
Előmelegített sütőbe toljuk, kb. 1 órán át sütjük, majd levesszük a sütőpapírt, hozzáadjuk a félbevágott paradicsomot és a paprikát, és addig sütjük tovább, amíg aranybarnára pirulnak a combok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.