A csirkecombokat bedörzsöljük sóval és borssal, valamint a kömény felével. Egy nagyobb serpenyőben felforrósítunk 3 ek vajat, hozzászórjuk a maradék köménymagot, majd rátesszük a csirkecombokat. Ezután nagy lángon körbepirítjuk őket, amíg aranybarna lesz a bőrük. Ezután a hőt mérsékeljük, majd kb. 100 ml vizet öntünk a serpenyőbe, és lefedve pároljuk a combokat kb. 30 percig. Ezután megfordítjuk a húst, aztán újra lefedjük, és pároljuk további 30-40 percig.
Miközben pároljuk a combokat, a burgonyát és a kelbimbót megtisztítjuk. A burgonyát felkockázzuk, és forró sós vízben megfőzzük. Amikor már majdnem teljesen megpuhult, hozzáadjuk a kelbimbót, és puhára főzzük a zöldségekkel együtt. Leszűrés után néhány szem kelbimbót kiveszünk és félretesszük, a többit pedig a krumplival együtt krémesre törjük, hozzáadva a maradék vajat és a tejfölt. Ízlés szerint sózzuk, majd hozzáforgatjuk a félretett kelbimbót is.
A felkockázott sonkát száraz serpenyőben megpirítjuk, majd a krumplihoz keverjük. A csirkecombokat nagy lángon átforrósítjuk 1-2 perc alatt, végül peidg a sonkás-kelbimbós pürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.