A karfiolos kuszkusz elkészítéséhez egy tálba tesszük a kuszkuszt, majd hozzáöntünk fél liter sós vizet, és állni hagyjuk 30 percig.
A sült csirkecomb elkészítéséhez a csirkecombokat az ízületnél kettévágjuk, levágjuk róluk a felesleges hájat, majd megmossuk őket, szárazra töröljük, és megsózzuk, megborsozzuk. Felforrósítunk 1 ek olajat, és körbepirítjuk rajta a combokat. Melléöntünk egy kevés vizet, majd lefedjük, és puhára pároljuk. Végül levesszük a fedőt, és zsírjára sütjük a húst.
A petrezselymet és a citromot megmossuk, és szárazra töröljük. Durvára vágjuk a petrezselymet, a citrom héját lereszeljük, a kapribogyót leszűrjük. Összeforgatjuk az előkészített alapanyagokat.
A kuszkuszt alaposan lecsepegtetjük. A karfiolt megmossuk, és finomra reszeljük. Felforrósítunk 1 ek olajat, és néhány percig pirítjuk rajta a reszelt karfiolt és a kuszkuszt.
Megsózzuk, és ízesítjük néhány csepp citromlével. Hozzáadunk 1-2 ek vizet, majd kevergetve megpároljuk az egészet. A sült csirkecombhoz tálaljuk a petrezselymes keverékkel együtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.