Összekeverjük a sót, a borsot, a morzsolt kakukkfűt és majoránnát, a fokhagymaport, a finomra vágott petrezselymet, továbbá a citrom lereszelt héját. Az így kapott fűszerkeverékkel bedörzsöljük a megmosott csirkecombokat úgy, hogy a bőrük alá is jusson. A húsokat sütőzacskóba tesszük, tepsibe helyezzük, és a 190 fokos sütőbetoljuk kb. 50 percre.
A megmosott burgonyát héjastul megfőzzük, majd leszűrjük, és óvatosan meghámozzuk. Miután kihűlt, felkockázzuk, és elkezdjük pirítani a felhevített olajon. Mikor már kezdenek pirulni a krumplikockák, megsózzuk, megborsozzuk őket, és rázogatva készre pirítjuk. Ezzel tálaljuk a csirkecombokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.