A húst megmossuk, a faggyús részt eltávolítjuk, majd felkockázzuk. A vöröshagymát megpucoljuk, majd felkockázzuk, és a zsíron vagy olajon üvegesre pároljuk.
Lehúzzuk a tűzről, megszórjuk pirospaprikával, beletesszük a felkockázott húst, összekeverjük, majd felöntjük kevés vízzel vagy ízlés szerint vörösborral, és megsózzuk.
Hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot és zöldpaprikát, esetleg egy kevés cseresznyepaprikát, és lassú tűzön főzzük, amíg megpuhul. Ha szükséges, az elpárolgottfolyadékot pótoljuk. Sós vízben főtt burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.