A répát felkarikázzuk és a kelbimbóval együtt kevés vajon megpároljuk. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kissé felverjük, megsózzuk, megborsozzuk, és a keményítővel simára keverjük.
A megmosott és szárazra törölt csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, megforgatjuk a keményítős masszában, majd egy serpenyőben, kevés olívaolajon mindkét oldalát pár percig elősütjük.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, megszórjuk egy kevés zsemlemorzsával, és elrendezzük benne a húst.
A tejszínt elkeverjük a tojássárgájákkal, ízesítjük fokhagymával, szerecsendióval, petrezselyemzölddel, és megsózzuk, megborsozzuk ízlés szerint. A felét ráöntjük a húsra, majd ráhalmozzuk az előtte megpárolt zöldségeket, a sárgarépát és a kelbimbót.
Végül a tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és a maradék tejszínt is rácsorgatjuk. Előmelegített, 180 fokos sütőben 30-35 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.