Mákos guba
Krémes spenótfőzelék
Dödölle - az eredeti recept
Epres blondie
Tojásos nokedli fejes salátával
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Kapros tökfőzelék virslivel
Kijevi csirkemell rizibizivel
Kínai szezámmagos csirke
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Káposztás tészta egyszerűen
Zsemlegombóc
Hagymás rostélyos
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Sárgaborsóleves füstölt hússal
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Dubarry-csirkemell
Babgulyás
Körömpörkölt csülökkel
Penne

Receptek penne hozzávalóval

Leírás

A penne avagy rövid csőtészta nagyon kedvelt alapanyag. Az eredeti olasz termékekhez többnyire durum búzából őrölt lisztet használnak. Ha igazán egészséges tésztaételt készítenénk, érdemes mindenkor figyelembe venni és betartani a főzési időtartamot. Az al dentére főzött tészták glikémiás indexe ugyanis jóval alacsonyabb, mint a teljesen puhára főzött tésztáké.

Pennéből számtalan tésztaételt készíthetünk, szinte csak a fantáziánk szabhat határt a receptek számának. Ízesíthetjük tejszínnel, paradicsomszósszal, zöldségekkel vagy csirkemellel, darált hússal, és rakott tészta ételekhez is használhatjuk.

A táblázatban megadott tápértékek a száraz penne tésztára értendőek.

Mikor vedd?

Bármikor, ha penne tésztából készítenél ételt.

Hogyan tárold?

Száraz, hűvös helyen a csomagolás jelzett időpontig.
Tápérték(100 g)
360 kcal Energia
1.4 g Zsír
73 g Szénhidrát
12.5 g Fehérje
Penne receptek (156 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.