A lecsós penne elkészítéséhez a paprikákat négyfelé vágjuk, kimagozzuk, a húsukat felcsíkozzuk. A meghámozott hagymát és a bacont felaprítjuk. A pennét forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a csomagolásán megadott utasítás szerint.
Az olajat felforrósítjuk, és aranyszínűre pirítjuk rajta a hagymát és a bacont. Hozzáadjuk a paprikacsíkokat a paradicsompürével együtt, és további 3 percig pirítjuk. Felöntjük a tejszínnel, nagy lángon 3-5 percig forraljuk, azután lehúzzuk a tűzről, megsózzuk, megborsozzuk.
Végül a raguhoz keverjük a finomra vágott petrezselymet, és összeforgatjuk a leszűrt tésztával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.