A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, és mindet falatnyi darabokra vágjuk. Egy nagy tepsibe terítjük, megsózzuk, meglocsoljuk olívaolajjal, és alaposan összeforgatjuk. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük.
Közben a tésztát forrásban lévő, sós vízben, a csomagoláson olvasható útmutatás szerint kifőzzük. Leszűrjük, leöblítjük, lecsepegtetjük. Egy nagy tálban összeforgatjuk a sült zöldségekkel, majd rámorzsoljuk a fetát.
A tésztára megmosott, leszárított bazsalikomleveleket csipkedünk, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.