A tésztát kifőzzük forrásban lévő sós vízben a csomagoláson olvasható utasítás szerint. Ezután leszűrjük, majd lecsepegtetjük.
A csirkemellet megmossuk, falatnyi darabokra vágjuk. A brokkolit is megmossuk, aztán apró rózsákra bonjuk. A felforrósított olívaolajon aranyszínűre pirítjuk a húst, aztán hozzáforgatjuk a brokkolit. Érdemes aláönteni egy kevés vizet. Megsózzuk, majd rázogatva puhára pároljuk.
Végül a brokkolis csirkéhez forgatjuk a lecsepegtetett tésztát, majd megszórjuk az egészet a felkockázott sajttal. Hagyjuk, hogy a sajt egy kissé megolvadjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.